This apartment in Singapore is full of bold blue and black
blue

This apartment in Singapore is full of bold blue and black Hot

 
0.0
 
0.0 (0)
138   0   0   0   0   0
Contemporist  
  Aggiungi Media
Scrivi Recensione

Untitled #7 Apartment in Singapore, designed by Studio Wills + Architects

Photography by Beton Brut

Studio Wills + Architects have completed the renovation of a 2-floor apartment in Singapore.

Untitled #7 Apartment in Singapore, designed by Studio Wills + Architects

Photography by Beton Brut

The apartment has been transformed with a new bold color palette of blues and blacks.

Untitled #7 Apartment in Singapore, designed by Studio Wills + Architects

Photography by Beton Brut

The apartment has a living area on the main floor, with the bedroom located upstairs.

Untitled #7 Apartment in Singapore, designed by Studio Wills + Architects

Photography by Beton Brut

The kitchen has a palette of saturated blue cabinets, with white countertops.

Untitled #7 Apartment in Singapore, designed by Studio Wills + Architects

Photography by Beton Brut

The kitchen cabinets have been painted the same color as the walls, allowing them to seamlessly blend in.

Untitled #7 Apartment in Singapore, designed by Studio Wills + Architects

Photography by Beton Brut

The apartment has two ‘boxes’ in the space, the first is the ‘blue box’, seen in the photo below, that hides a study area and powder room.

Untitled #7 Apartment in Singapore, designed by Studio Wills + Architects

Photography by Beton Brut

Untitled #7 Apartment in Singapore, designed by Studio Wills + Architects

Photography by Beton Brut

The staircase in the apartment has been left untouched during the renovation.

Untitled #7 Apartment in Singapore, designed by Studio Wills + Architects

Photography by Studio Wills + Architects

Upstairs, the bedroom has a large headboard, described as the ‘black box’.

Untitled #7 Apartment in Singapore, designed by Studio Wills + Architects

Photography by Beton Brut

Untitled #7 Apartment in Singapore, designed by Studio Wills + Architects

Photography by Beton Brut

Hidden within the ‘black box’, is a walk-in wardrobe and bathroom.

Untitled #7 Apartment in Singapore, designed by Studio Wills + Architects

Photography by Beton Brut

A small vanity has been included in the same space as the wardrobe.

Untitled #7 Apartment in Singapore, designed by Studio Wills + Architects

Photography by Beton Brut

Untitled #7 Apartment in Singapore, designed by Studio Wills + Architects

Photography by Beton Brut

The toilet and shower are hidden behind a frosted door, accessed through the wardrobe.

Untitled #7 Apartment in Singapore, designed by Studio Wills + Architects

 

MAGGIORI APPROFONDIMENTI SULL'ARGOMENTO

Recensione Utenti

Nessuna opinione inserita ancora. Scrivi tu la prima!
Hai gia un account?
Voti (il piu' alto e' il migliore)
Valutazione contenuto
Dai un voto all'articolo, espresso in stelle, in cui 0 è il voto più basso, 10 è il voto massimo (sono possibili step di 0.5)
Commenti
Potrai caricare i contenuti multimediali dopo aver inviato la tua recensione.

Contemporist

Contemporist is a daily source for architects and interior designers to discover new products and projects in the world of contemporary design.

Contemporist has altered the way design industry professionals get their news.

By being an online publication, we are able to be the first source to feature new products and projects by contemporary designers from around the world.

ALTRI ARTICOLI DI QUESTO AUTORE
Entra per commentare
Esplora il Newsportal...
Breaking News
Arredi zona Living, le librerie Hudson e Arsenal di Cattelan Italia
Categoria: Architettura Design
Cattelan Italia ci presenta i suoi nuovi arredi per la zona living: ecco le librerie Hudson e Arsenal. ...
L'impatto della Brexit sul mondo dell'architettura
Categoria: Architettura Design
07/07/2016 - Cosa è laBrExit? Con il termine BrExit, acronimo di Britain Exit, si intende l'uscita del...
Stile next, Lombardo design department
Categoria: Prodotti
Kit-08 Stile next Post ...
Categoria: Architettura Design
Spotti Milano ha rinnovato lo spazio in Viale Piave con un nuovo allestimento per l’estate 2016. Instant Panorama, sarà inaugurato giovedì 30 giugno, e...
Pubblicazioni Recenti